2 produs(e) in cosul dvs.

Despre noi

MAGAZINELE TIN FACTORY - FABRICA DE CARTUSE TIMISOARA

MAGAZIN PENCOOP

Timisoara, Str. Amurgului, nr. 1

ORAR :

L-V 09:00 - 18:00

S 10:00 - 14:00

Tel: 0256207020 

MAGAZIN BRANCOVEANU

Timisoara, Str. Constantin Brancoveanu, nr. 1

ORAR :

L-V 09:00 - 18:00

S 10:00 - 14:00

Tel: 0256220888

 

UTILIZATORUL IMPRIMANTEI = CONSUMATOR CAPTIV ?

Utilizarea imprimantei a devenit mai mult decat o necesitate in ziua de azi. Din pacate, din cauza preturilor prohibitive ale cartuselor, listarea pe imprimanta reprezinta inca un lux pentru multi dintre noi.

Principalele cauze care stau la baza acestor preturi exagerate sunt :

  • Rolul producatorilor de imprimante (OEM) care, producand si consumabile pentru acestea (cartuse "originale"), dicteaza in mod direct preturile de referinta pe piata de consumabile.
  • Numarul mare de intermediari.

ALTERNATIVA - CARTUSE TIN 

Noi suntem magazinul on-line al fabricii de cartuse marca TIN, producator independent, care in decursul a aproape DOUA DECENII de activitate a produs si exportat in UE peste DOUA MILIOANE DE CARTUSE de imprimanta inkjet si laser.

Ne-am propus sa cream acest magazin on-line care permite oricui sa beneficieze de preturi de producator pentru produsele fabricate de noi, si anume:

  • Cartuse TIN cu cerneala (inkjet) si toner (laser) pentru aproape toate marcile si tipurile de imprimanta,

Alaturati-va utilizatorilor, din ce in ce mai numerosi, de cartuse compatibile !

 

FOLOSIREA CARTUSELOR COMPATIBILE IN EUROPA

 

  • 25 % din cartusele laser utilizate (12 milioane de cartuse pe an) si
  • 15 % din cartusele cu jet de cerneala utilizate (45 milioane de cartuse pe an) sunt COMPATIBILE.
  • Pana si Comisia Europeana prefera cartusele compatibile ! Chiar 75% de cartusele folosite de Comisia Europeana sunt cartuse remanufacturate (restul de 25% reprezentand OEM). Vedeti pag. 32 a Raportului CE : http://ec.europa.eu/environment/emas/pdf/es_library/99en_eu05_en.pdf

Mai multe despre consumabilele TIN si despre producatorul lor, puteti afla accesand www.tinfactory.ro.

Magazin on-line al fabricii de cartuse TINŽ. Cumparati DIRECT de la producator, care din 1997 a fabricat si exportat in UE peste UN MILION de cartuse! Producator certificat ISO 9001 / ISO14001. Economisiti bani si timp - comandati cu doar cateva click-uri si primiti intr-un timp record (24/72h) orice cartus pt. imprimanta dvs., oriunde v-ati afla in Romania! Cartuse de ultima generatie, marca TINŽ, cu cerneala (inkjet) si toner (laser), pt. imprimante, faxuri, multifunctionale, copiatoare, marcile HP, Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Olivetti, Minolta, Ricoh, Xerox, Brother, Kyocera, Panasonic, etc.